GretaKarttunen

Pysykää Suomen Kansa nöyrinä ja antakaa itsenne tulla tallotuiksi, minä olen Wallin, Stefan Wallin

On se nyt perskule kun suomenkieliset rupeaa hyppimään silmille! Kun tämä perussuomalaisten roskapuolue pääsi Arkadianmäelle niin fy fan...ne pääsee lehtiin laukomaan mielipiteitään. Meille kuuluu Dragsvik. Meidän ei kuulu sopeutua eikä meidän kuulunut sopeutua siirtokarjaankaan, vai mitä karjalaisia nyt olivat! Me olemme arvokas ruotsinkielinen vähemmistö.

Minä rankaisen niitä suomenmielisiä jotka uhmaavat meidän etujamme. Jos he jatkavat sen tekemistä niin heitä rangaistaan. Lupaan heitä kohtaan painavia toimenpiteitä.

No niin, näin ne kiintiösuomalaiset Stefan Wallinin suulla laukovat. Jos RKP on vuosikymmeniä tottunut vuolimaan ja pitämään tuon uuvuttavan vähemmistön etuoikeuksia, niin tuskin se äkkiseltään oppii elämään uudessa ajassa, jossa Suomen Kansa saa mielipiteensä läpi.

 

On sopeuduttava, Steffe.

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän ryyti kuva
jarmo ryyti

Rkp:n on vaan sopeuduttava, vaikka varmaan se on raskasta.

Rkp:n tilanne on skitso:

-pitäisi olla Ruotsin etuvartio idässä
-ajaa ruotsinkielisten etuja
-toimia Suomessa

Lisäksi läheinen yhteistyö Ahvenanmaan kanssa tuhoamssa brändiä.

Käyttäjän kone70 kuva
mika tiihonen

Kokoomus on RKP. Israel omistaa Usan, RKP omistaa Kokoomuksen. Kun Kokoomus voitti EK- vaalit kiiruhi Wallin mukaan Kokoomus juhliin.

Suomen pitää päästä eroon Kokoomuksesta , niin pääsemme eroon RKP stä. Kokoomuksen, RKPn ja Vihreiden paikka on oppositiossa tai Ruotsissa.

Toimituksen poiminnat